Geavanceerd Zoeken
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.500.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Het Team van Van Leeuwen Makelaardij

Van Leeuwen Makelaardij is al ruim 30 jaar een begrip in Nieuwerkerk a/d IJssel en Moordrecht. Wij staan voor een klantgerichte manier van werken, die zich kenmerkt door een goede communicatie en een brede expertise.

We zijn een enthousiast team met allemaal deskundige mensen. We zijn nuchter en proberen altijd een eerlijk advies aan de klanten te geven. Nauwkeurig en snel.

Ewoud Krens

Ewoud Krens

Makelaar en Beëdigd Taxateur

Ineke Krens

Financiële Administratie
ineke krens
Ewoud Krens

Ewoud Krens

Makelaar en Beëdigd Taxateur

AV2-53

Ineke Krens

Financiële Administratie
Dianne Heersmink-Littouw

Dianne Heersmink-Littouw

Makelaar en Beëdigd Taxateur

Als makelaar en taxateur is het elke keer weer een uitdaging om de juiste waarde van de woningen in te schatten. Ik werk hoofdzakelijk met particulieren, zowel aan de verkoopzijde als aan de koopzijde en dat geeft altijd onverwachte reacties en emoties. Dit houdt je scherp.
Recent had ik een woning in de verkoop die ik sneller verkocht dan verwacht. De verkoper had met spoed tijdelijke huisvesting nodig. Toen heb ik via relaties een huurwoning voor deze mensen kunnen regelen. Dit geeft dan een dubbel goed gevoel.

Mijn passie in mijn vrije tijd?

Ik ben sinds 2000 makelaar en taxateur en woon in Moordrecht in een oude woonboerderij. Daar is voldoende om handen om samen met mijn echtgenoot, 2 honden en 2 katten mijn vrije tijd door te brengen. Veel vrienden en familie komen ook regelmatig een handje helpen met het kloven van hout en andere leuke buitenbezigheden.

Babs Moonen

Makelaar en Beëdigd Taxateur

Ik zeg altijd: “ ik vind mensen leuk en huizen”, combineer ze met elkaar en je hebt in mijn beleving de meest interessante, variërende, uitdagende en voldoening gevende baan die je maar kunt bedenken. Alle variaties op een thema komen voorbij, zowel in huizen als in mensen, elke situatie en match is uniek! Of je nu als verkopend of aankopend makelaar ingezet wordt, je begeleidt, adviseert mensen in en over hun kostbaarste bezit “hun thuis”.

babs-moonen
Nancy Rutten

Nancy Rutten

Assistent Makelaar ARMT

Het kopen van een woning is de belangrijkste aankoop in iemands leven. Er komt veel emotie bij kijken. Als een zaak tot een positief resultaat komt en de partijen zijn blij, dan haal ik veel energie uit mijn werk. Daarnaast is het werk geen dag hetzelfde.

Wat vind ik leuk aan werken in de Makelaardij?

Wat bijvoorbeeld ook heel veel genoegdoening geeft is als een partij moet verkopen (vanwege bijv. een scheiding of dat ze geen baan meer hebben en de woning niet meer kunnen betalen) en je woningsnel en voor een goede prijs verkoopt, zodat ze snel hun leven weer op kunnen pakken.

Mijn passie in mijn vrije tijd?

Ik woon zelf in Rotterdam-Nesselande met mijn partner en 11 jarige dochter. Ik hou vooral van gezellige dingen: uit eten met vrienden, naar de bios met een vriendin, gezellig een borrel drinken met vrienden.  Ik ga heel graag op skivakantie, daar word ik heel erg blij van. Op vakantie in de zomer naar Toscane vind ik ook heerlijk, wat een prachtig landschap is dat!

Annemarie Admiraal

Assistent Makelaar ARMT

Ik ben Annemarie, 25 jaar en woonachtig in Nieuwerkerk a/d IJssel.  Al snel kwam ik erachter dat ik het leuk vind om mensen te informeren en te helpen op alle mogelijke manieren. Het mooie aan de makelaardij is de dynamische omgeving met steeds nieuwe uitdagingen, maar uiteindelijk is het beste gevoel om met de klanten het proces te doorlopen en er een tevreden klant aan over te houden.

Mijn passie in mijn vrije tijd?

In mijn vrije tijd vind ik het lekker om te sporten en ook vind ik het leuk om af en toe een boek te lezen om te ontspannen of om gezellig iets te drinken met vrienden.

Annemarie Admiraal

Loop gerust eens binnen!

Wij hebben in Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht onze kantoren waar u altijd van harte welkom bent. Loop gerust eens binnen wanneer u vragen heeft of wanneer wij u op een andere manier kunnen helpen.

Nieuwerkerk a/d IJssel (Kerklaan 38b)

Moordrecht (De Smidse 36)

Brancheverenigingen en Partners

Wij zijn er om u te helpen!
Ons team van ervaren makelaars helpt u graag bij verkoop, aankoop, taxatie en vrijblijvend advies.
Bel nu: 0180 - 313370
Wij zijn er om u te helpen!
Ons team van ervaren makelaars helpt u graag bij verkoop, aankoop, taxatie en vrijblijvend advies.
Contact Opnemen

Klanten over Van Leeuwen

In April 2016 heb ik een appartement gekocht via van Leeuwen Makelaardij en ik ben hierbij heel goed geholpen. Van Leeuwen Makelaardij is servicegericht, vriendelijk en meedenkend, waardoor de aankoop van mijn appartement soepel verliep. Ik ben in ieder geval zeer tevreden!
Nicole Bolte, Koper Appartement
Alle medewerkers zijn vlot, open en eerlijk, direct, prettig en adequaat. Bij de aankoop van ons appartement hebben we goede begeleiding gehad. Vervolgens is ons oude huis binnen een week verkocht, en zijn kosten laag in vergelijking met andere makelaars.
Simon en Conny Smithuis, Koper en Verkoper

Vergelijk Advertenties