Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.500.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Project Zelling in Nieuwerkerk aan den IJssel

Beschikbaar

Ben je op zoek naar een nieuwbouw woning of appartement?

Project Zelling in Nieuwerkerk aan den IJssel

Luxe wonen aan de IJssel
Op een prachtige locatie in een bocht aan de Hollandsche IJssel, worden 58 nieuwe woningen gerealiseerd. Allemaal licht, ruimtelijk en luxe afgewerkt. Zelling wordt een bijzondere mix van panoramawoningen, twee- en drielaagse splitlevelwoningen en luxe appartementen aan het water en een nieuw aan te leggen groen park.

Dichtbij natuur en stad
Zelling ligt aan de Hollandsche IJssel die zich een weg door het veenlandschap slingert. Langs de oevers met wuivende rietkragen liggen de groene weilanden en gezellige dorpjes. In Zelling woon je op loopafstand van recreatiegebied Hitland, dichtbij diverse uitvalswegen en via de snelweg A20 ben je in 15 minuten in Rotterdam. De nabijgelegen golfbaan is met 27 holes een uitdaging voor iedereen die graag een balletje slaat.

De woningen
Zelling omvat 58 woningen, bestaande uit 9 brede panoramawoningen, 32 speelse splitlevel woningen van twee of drie woonlagen en 17 luxe appartementen. De woningen volgen de licht gebogen lijn van de rivieroever. Aan de voorzijde ligt een damwand verhuld met een natuurlijke rietkraag die het water van het wandelpad scheidt. Welke woning je ook kiest, je hebt altijd vrij zicht en geniet vanuit je woonkamer van een prachtig uitzicht over de rivier en/of het groene nieuw aan te leggen park. De woningen worden volledig gasloos en energieneutraal gebouwd voor een duurzaam wooncomfort voor nu én in de toekomst.

Via de onderstaande link kunt u een account aanmaken en wordt u op de hoogte gehouden over het project.

Overdracht

Vraagprijs: 
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
VVE Bijdrage:
Erfpachtsom:

Bouw & Indeling

Soort Aanbod:
Dijkwoning
Bouwjaar:
2020
Vloer Oppervlakte:
m2
Perceel:
m2
Totaal Aantal Kamers:
0
Aantal Slaapkamers:
0
Aantal Badkamers:
0
Garage:
Berging:

Energie & Verwarming

Verwarming: 
Soort C.V. Ketel: 
Energielabel:

Buitenruimte

Tuin(en):
Ligging Tuin: 
Afmetingen Tuin:

Deel deze woning

Neem contact met ons op

Vergelijk Advertenties