Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.500.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Oudeland fase 2 – Berkel en Rodenrijs

€ 169.500 v.o.n.
Beschikbaar

22 BEDRIJFSUNITS IN BERKEL RODENRIJS

22 bedrijfsunits op bedrijventerrein
Oudeland fase 2 te Berkel Rodenrijs

Prima locatie
Prima bedrijfsruimte
Prima werkplek!

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte, dan is het bedrijventerrein Oudeland een interessante oplossing. Op het bedrijventerrein Oudeland in Berkel Rodenrijs worden 22 royale bedrijfsunits gerealiseerd. Moderne en multifunctionele ruimten die u naar wens kunt inrichten en aanpassen op uw bedrijf. In deze prospectus vindt u alle informatie over de units, de locatie en de technische omschrijving.

De bedrijfsunits worden gesitueerd op bedrijventerrein Oudeland in Berkel Rodenrijs. Een toplocatie met alles in de buurt en perfect bereikbaar. Het bedrijventerrein ligt ten Noorden van Rotterdam, hemelsbreed op 500 meter van Rotterdam The Hague Airport. Het is goed bereikbaar via de provinciale wegen N471 en N209 en de snelwegen A20 en A13. Het afgesloten terrein is ruim opgezet waardoor u maximale mogelijkheden heeft om optimaal te ondernemen.

De bedrijfunits hebben een royale maatvoering, zowel in de breedte, diepte als hoogte. Totaal zijn er drie verschillende typen. Dit biedt de mogelijkheid om de bedrijfsruimte te kiezen die het best bij u past en deze in te richten zoals u dat wenst. Wilt u een kantoor realiseren of afgesloten opslagunits maken? Wij kunnen u begeleiden bij het aanpassen of inrichten van uw bedrijfsunit.

1 Projectomschrijving

1.1 Projectinformatie
Op bedrijventerrein Oudeland in Berkel Rodenrijs wordt een hoogwaardig bedrijvencomplex ontwikkeld. Eigendomsuitgifte van de units in appartementsrechten.

1.2 Locatie en bereikbaarheid
De bedrijfsunits worden gesitueerd op het bedrijventerrein Oudeland in Berkel Rodenrijs. Bedrijventerrein ligt ten Noorden van Rotterdam, hemelsbreed op 500 meter van Rotterdam The Hague Airport. Het is goed bereikbaar via de provinciale wegen N471 en N209 en de snelwegen A20 en A13. Het afgesloten terrein is ruim opgezet waardoor u maximale mogelijkheden heeft om optimaal te ondernemen.

1.3 Parkeerplekken
Voor elke unit is rekening gehouden met 2 parkeervakken op eigen terrein, op het mandelige terrein zijn nog diverse openbare parkeerplekken gesitueerd.

1.4 Bestemmingsplan
De bedrijfsunits zijn vergund met als functie lichte industriefunctie. Een lichte industriefunctie is een functie waarin activiteiten plaatsvinden waarbij het verblijven van mensen een ondergeschikte rol speelt. Indien het toekomstig gebruik van de bedrijfsunit hiervan afwijkt, kunnen er vanuit wet- en regelgeving aanvullende (bouwkundige) eisen worden gesteld om het beoogd gebruik mogelijk te maken. De koper is zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van benodigde toestemmingen en/of vergunningen.

Heeft u vragen of wilt u de brochure ontvangen, dan kunt u ons bellen op 0180-313370 of mailen naar info@vanleeuwenmak.nl

Overdracht

Vraagprijs: 
€ 169.500 v.o.n.
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
VVE Bijdrage:
Erfpachtsom:

Bouw & Indeling

Soort Aanbod:
Bedrijfsruimte
Bouwjaar:
2020
Vloer Oppervlakte:
Vanaf 105 m2
Perceel:
m2
Totaal Aantal Kamers:
0
Aantal Slaapkamers:
0
Aantal Badkamers:
0
Garage:
Berging:

Energie & Verwarming

Verwarming: 
Soort C.V. Ketel: 
Energielabel:

Buitenruimte

Tuin(en):
Ligging Tuin: 
Afmetingen Tuin:

Deel deze woning

Neem contact met ons op

Vergelijk Advertenties