Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.500.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Nijverheidscentrum Units-Zevenhuizen

Koopsom vanaf € 142.900 v.o.n. excl. BTW
Beschikbaar

Maatwerk in bedrijfsruimte
Het aankomen van een nieuw bedrijfspand is waarschijnlijk geen alledaagse bezigheid voor u als ondernemer. Het team van U-NIT denkt daarom graag met u mee. Wij gaan met u om de tafel en inventariseren wat u nodig heeft. De basisopzet van de bedrijfsunits biedt u optimale flexibiliteit qua invulling.
Ligging en uitstraling
De bedrijfsunits worden gesitueerd in het nieuwe Bedrijfskwartier. De helft van het aantal bedrijfsunits komt direct te liggen langs de Koning Willem-Alexanderlaan en zal daarmee uitkijken op de nieuwe, aangrenzende woonwijk Koningskwartier. De andere helft van de bedrijfsunits zijn gesitueerd op het afgesloten binnenterrein, tegenover de garage-units.
Divers aanbod
Alle bedrijfsunits worden uitgevoerd met overheaddeur en een loopdeur aan de voorzijde van het pand. Daarbij heeft iedere unit een eigen oprit met twee parkeerplaatsen. De bedrijfsunits worden tevens uitgevoerd met een verdieping. Binnen het aanbod bedrijfsunits worden twee verschillende types onderscheiden, die in kleine mate van elkaar verschillen. Type F is het type dat komt te liggen op het afgesloten binnenterrein, tegenover de garage-units. Er is een uitvoering F1 (hoekligging) en F2 (tussenligging). Dit type heeft een plat dak, verdiepingsvloer en twee parkeerplaatsen.

Op het terrein mogen alle bedrijven uit milieucategorie 1 en 2 zich vestigen.
Daarnaast zijn ook de volgende types bedrijvigheid toegestaan:
• Opslag met internetwinkel van maximaal vijftien procent van het vloeroppervlak, met een maximum van 50 m².
• Niet-zelfstandige kantoren, vijftig procent van het vloeroppervlak met een maximum van 2000 m².

Locatie
Zevenhuizen bevindt zich op een ideale locatie in de Randstad, op geringe afstand van Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Gouda. Via de N219 bent u binnen 5 minuten op zowel de A20 richting Rotterdam als de A12 richting Den Haag. Ook is Zevenhuizen met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. De Qliner heeft een vaste halte en met de reguliere buslijnen 175 en 177 reist u snel richting de grote steden. Het metronetwerk van Rotterdam is bereikbaar via het nabijgelegen Nesselande. Voor uzelf en eventueel personeel is Zevenhuizen per auto en met het openbaar vervoer dus uitstekend bereikbaar.
De bijzondere ligging maakt dat Zevenhuizen een uitstekend alternatief is voor ondernemers die zich willen vestigen in de Randstad, maar liever niet op een grootstedelijk en grootschalig bedrijventerrein. Ook als ondernemer met roots in de Zuidplas vormt de locatie van U-NIT een perfecte uitvalsbasis.

Ondernemen in de Zuidplas
Zevenhuizen maakt deel uit van de gemeente Zuidplas, een gemeente waar circa 40.000 mensen wonen. Zuidplas bestaat, naast Zevenhuizen, uit de kernen Moerkapelle, Moordrecht, het grotere Nieuwerkerk aan den IJssel en de buurtschap Oud Verlaat. Zevenhuizen zelf is een kleinschalig, maar vitaal dorp. De komende jaren groeit het dorp met circa 1200 woningen. In het centrum en de directe omgeving vindt u verrassend veel voorzieningen en ook horecagelegenheden. Een deel van het centrum wordt de komende jaren herontwikkeld. U-NIT bevindt zich nabij de woonwijk Koningskwartier, die op dit moment in aanbouw is.


Er zijn teven bedrijfsunits te huur te weten: bwnr. 37, 38, 39, 40, 41,42 en 43

BELEGGEN
Zoekt u een beleggingsobject in de gemeente Zuidplas? U-Nits biedt u de gelegenheid om te investeren in een geheel nieuw bedrijfspand of een garagebox op een verzorgd bedrijventerrein.
De centrale en rustige ligging van Zevenhuizen in de Randstad maakt deze plaats een ideale locatie voor een zekere investering op langere termijn.
Beleggen in een nieuwe bedrijfsruimte. Vooral voor kleinere bedrijven is het soms lastig om flexibele huisvesting te vinden. Bent u zelf ondernemer en betaalt u op dit moment relatief veel huur voor uw bedrijfshuisvesting? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor de aankoop van een eigen bedrijfsruimte, die u geheel naar uw zin kunt maken. Ook als investeringsobject ter verhuur zijn kleinere, multifunctionele units zeker courant.

Beleggen in één of meerdere garageboxen
Een garagebox is uiterst flexibel en biedt u de mogelijkheid om tegen een relatief laag instapbedrag te investeren in nieuw en onderhoudsarm vastgoed. U kunt ervoor kiezen om de garagebox zelf te benutten en het object puur als belegging te beschouwen op de lange termijn. Het is echter ook mogelijk de garagebox te verhuren. Juist het flexibele karakter van een garagebox maakt een vlotte verhuur mogelijk, waardoor u een maandelijks rendement behaalt op uw investering. In een groeiend dorp als Zevenhuizen is er ongetwijfeld vraag bij particulieren en bedrijven naar stallings- en opslagruimte. Bovendien bevinden de garage-units zich bij oplevering op een verzorgd en goed onderhouden bedrijventerrein. Dit komt de verhuurbaarheid en waardevastheid van uw investering ten goede.
Wilt u meer weten over de financiering of te verwachten rendementen? Wij wisselen graag van gedachten met u over de mogelijkheden.

Meer informatie: http://www.u-nit.nl/

Overdracht

Vraagprijs: 
Koopsom vanaf € 142.900 v.o.n. excl. BTW
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
In overleg
VVE Bijdrage:
Erfpachtsom:

Bouw & Indeling

Soort Aanbod:
Bedrijfsruimte
Bouwjaar:
2020
Vloer Oppervlakte:
102 m2
Perceel:
102 m2
Totaal Aantal Kamers:
0
Aantal Slaapkamers:
0
Aantal Badkamers:
0
Garage:
2 eigen parkeerplaatsen
Berging:

Energie & Verwarming

Verwarming: 
Soort C.V. Ketel: 
Energielabel:

Buitenruimte

Tuin(en):
Ligging Tuin: 
Afmetingen Tuin:

Deel deze woning

Neem contact met ons op

Vergelijk Advertenties