Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.500.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

J A Beyerinkstraat 14 – Nieuwerkerk aan den IJssel

€ 325.000 k.k.

Wonen en werken combineren? Op de hoek van de J.A. Beijerinkstraat en de Verzetsstraat kan het! Twee aparte adressen gelegen op één kadastraal perceel van 261 m2 eigen grond, een heerlijke eengezinswoning gecombineerd met een bedrijfsruimte en kantoor. Deze locatie heeft een horecabestemming, is nu ingericht als cateringcentrum (voorheen cafetaria) maar is natuurlijk ook als praktijkruimte of kantoor te gebruiken. Er is een inpandige doorgang en een gedeelde achtertuin met achterom.

Indeling woonhuis:
Entree aan de J.A. Beyerinkstraat, ruime hal, meterkast, trapopgang 1e etage, keurig ingerichte toiletruimte en een verdiepte kelderkast onder de trap. Vanuit de hal toegang tot de lichte woonkamer, afmeting ca. 5.69 x 4.60/3.52 m., met vaste bergkast, gashaard en doorgang naar de hal tussen woonhuis en bedrijfsruimte. Deze ruimte deels voorzien van dubbel glas. Door de hoekligging veel licht door de grote raampartijen en leuk zicht op het groen van de zij- en voortuin. De afgesloten keuken, afmeting ca. 3.20 x 4.07 m., ligt aan de achterzijde van de woning en is eenvoudig ingericht, hier is tevens de opstelplaat van de boiler, 2018. Vanuit de keuken kunt u eveneens via de hal doorsteken naar de bedrijfsruimte alsmede naar de achtertuin. De achtertuin ligt op het noordoosten, heeft een achterom en is nu grotendeels overkapt en in gebruik bij het cateringcentrum voor opslag en voorzien van een grote koelcel.

1e etage:
Overloop met luik voorzien van vlizotrap naar de vliering.
Slaapkamer 1: afmeting ca. 2.71 x 2.10 m., gelegen aan de voorzijde met vaste kast.
Slaapkamer 2: afmeting ca. 2.71 x 4.60 m., eveneens gelegen aan de voorzijde. Hele lichte kamer door het extra raam in de zijgevel.
Slaapkamer 3: afmeting ca. 3.72 x 3.51 m., gelegen aan de achterzijde, eveneens een lichte kamer met een deur om op het platte dak van de bedrijfsruimte te komen.
Vanuit deze kamer toegang tot de badkamer, afmeting ca. 2.75/1.80 x 1.86 m., met originele granitovloer, doucheruimte, wastafelmeubel en wasmachine aansluiting.
Slaapkamer 4: afmeting ca. 2.75 x 2.20 m., gelegen aan de achterzijde.
Alle slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking op de vloer, zachtboard plafonds en enkel glas in houten kozijnen.

Bijzonderheden:
Bouwjaar ca. 1960, woonoppervlakte ca. 102 m2, inhoud ca. 385 m3. Verwarming middels een gashaard in de woonkamer, warmwater middels een boiler. De woning verdient een moderniseringsslag. Zeer centrale ligging nabij het oude dorp, scholen, winkelcentrum Dorrestein, de uitvalswegen en alle sportvoorzieningen. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Bedrijfs- en kantoorruimte totaal ca. 74 m2:
Entree aan de Verzetsstraatzijde.
Zowel het kantoor als de bedrijfsruimte hebben een aparte toegang. Fijne ruimten die voor verschillende doeleinden ingezet kunnen worden maar die wel enige modernisering nodig hebben.
Kantoorruimte afmeting ca, 3.68 x 4.32 m., zeil op de vloer, grote raampartij en verwarming.
De bedrijfsruimte: afmeting ca. 4.91 x 5.92 m., royale ruimte met tegels op de vloer en ingericht voor horeca met aparte toiletruimte met voorportaal. Achter deze ruimte de keuken afmeting ca. 6.50 x 2.46 m., met professionele spoel- en kookunit. Vanuit hier toegang tot de overkapte achtertuin met riante koelcel en ruimte voor opslag. De bedrijfsruimte is uitgerust met krachtstroom.
Kom kijken naar deze unieke locatie en zie de potentie!

Overdracht

Vraagprijs: 
€ 325.000 k.k.
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
In overleg
VVE Bijdrage:
Niet van toepassing
Erfpachtsom:
Niet van toepassing

Bouw & Indeling

Soort Aanbod:
Hoekwoning
Bouwjaar:
1960
Vloer Oppervlakte:
102 m2
Perceel:
261 m2
Totaal Aantal Kamers:
7
Aantal Slaapkamers:
4
Aantal Badkamers:
1
Garage:
Niet van toepassing
Berging:
Niet van toepassing

Energie & Verwarming

Verwarming: 
Boiler en gashaard
Soort C.V. Ketel: 
Energielabel:

Buitenruimte

Tuin(en):
Voor- zij- en achtertuin
Ligging Tuin: 
Noordoosten
Afmetingen Tuin:

Begane grond
Begane grond
1e verdieping
1e verdieping
Vliering
Vliering

Deel deze woning

Neem contact met ons op

Vergelijk Advertenties