Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.500.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Hoofdweg 10 K – Capelle aan den IJssel

€ 1.250 per maand excl, BTW

Het nieuwbouwproject genaamd XS 010, is direct gelegen de hoofdweg, met aan de ene kant de Zuiderster en Bella Beer aan de andere kant. Het Hoofdweggebied is het grootste bedrijventerrein in Capelle aan den IJssel. Rijksweg A20 is binnen twee minuten bereikbaar en na 15 minuten rijden staat u in het centrum van Rotterdam. Bus 190 stopt voor de deur en treinstations Rotterdam Alexander en Capelle Schollevaar zijn op loopafstand.

Algemeen
Het bedrijfsverzamelgebouw heeft een hoogwaardig karakter wat terug te vinden is in het ontwerp, de gebruikte materialen en het energiezuinige label. Het terrein wordt voorzien van nieuwe bestrating, led lantarenpalen, camerabewaking en een elektronisch hekwerk om de bedrijfsunits ‘s nachts af te sluiten. Het onderhoud aan de panden en reserveringen voor vervanging wordt georganiseerd middels een Vereniging van Eigenaren. De unit staat op eigen grond.

Hoofdweg 10 K
Deze hoogwaardige bedrijfsunit heeft een begane grond van 75 m2, een verdiepingsvloer van 75 m2 en 2 eigen parkeerplaatsen direct voor de deur. Tevens is de unit voorzien van een warmtepomp en zeer energie zuinig. De unit beschikt over een glazen entreedeur en een geïsoleerde overheaddeur. De verdieping is te bereiken via een trap en beschikt over een groot kozijn met een draai-/kiepraam. De verdiepingsvloer heeft vloerverwarming. Deze unit is geschikt voor bedrijven die behoefte hebben aan een combinatie van diverse functies. Te denken valt aan opslagruimte en kantoor, maar ook aan showroom en productieruimte.

Binnenzijde
• Monolithisch afgewerkte betonvloer begane grond met afgedopte riolering
• Vloerbelasting begane grond 1.500 kg/m2
• Slangen voor vloerverwarming in de bedrijfshal (BG) opgenomen, afgedopt onder trap
• Meterkast voorzien van 1 krachtgroep 400V, 5 lichtgroepen 230V met aardlekschakelaar,
2 lichtgroepen
230V direct en een wandcontactdoos.
• Eigen aansluitingen voor glasvezel, water, gas, elektra en telefoon
• Tussenwanden van kalkzandsteen
• Wit geschilderde vurenhouten trappen, inclusief traphek en muurleuning
• Verdiepingsvloer van kanaalplaten met cementdeklaag
• Vloerbelasting verdiepingsvloer 500 kg/m2
• Brandslanghaspel met terugslagklep aangesloten op waterleiding
• Kitchenette

Huurperiode
Vanaf 3 jaar

Servicekosten
De servicekosten bedragen ca. € 5,50 per m2 per jaar. Dit kan fluctueren n.a.v. besluiten genomen door de Vereniging van Eigenaren. De bijdrage wordt gebruikt voor het algemeen onderhoud waaronder glas- en gevelreiniging, groen, hekwerk, camerabeveiliging en algemene verlichting.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen dan wel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Overdracht

Vraagprijs: 
€ 1.250 per maand excl, BTW
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
In overleg
VVE Bijdrage:
€ 68,75 excl. BTW
Erfpachtsom:

Bouw & Indeling

Soort Aanbod:
Bedrijfsruimte
Bouwjaar:
2019
Vloer Oppervlakte:
150 m2
Perceel:
105 m2
Totaal Aantal Kamers:
0
Aantal Slaapkamers:
0
Aantal Badkamers:
0
Garage:
Berging:

Energie & Verwarming

Verwarming: 
Soort C.V. Ketel: 
Energielabel:

Buitenruimte

Tuin(en):
Ligging Tuin: 
Afmetingen Tuin:

Deel deze woning

Neem contact met ons op

Vergelijk Advertenties