Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Hoofdweg 10 – Capelle aan den IJssel

€ 4.000 per maand

Op de Hoofdweg 10 zijn de makers van Capelle XS gestart met de bouw van het bedrijvenpark “XS 010” bestaande uit 2 showroomunits en 7 bedrijfsunits. De showroomunits liggen met de etalage direct aan de Hoofdweg, met daarachter de bedrijfsunits. Het combineren van een showroom en een bedrijfsunit is mogelijk.

Het bedrijfsverzamelgebouw heeft een hoogwaardig karakter wat o.a. terug te vinden is in het ontwerp, de gebruikte materialen, het energiezuinige label en de beveiligingsmaatregelen. Alle units liggen op eigen grond en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Zowel de showrooms als de bedrijfsunits worden in de basis casco opgeleverd.

Het terrein wordt voorzien van nieuwe bestrating, led lantarenpalen, camerabewaking en een elektrisch hekwerk om de bedrijfsunits ’s nachts af te sluiten. Het onderhoud aan de panden en reserveringen voor vervanging wordt georganiseerd middels de Vereniging van Eigenaren.

Locatie
XS 010 is gelegen aan de Hoofdweg. De snelweg A20 is binnen een aantal minuten bereikbaar en na 15 minuten rijden staat u in het centrum van Rotterdam. Bus 190 stopt voor de deur en ook de treinstations van Rotterdam Alexander en Capelle Schollevaar zijn op loopafstand.

Omschrijving beschikbare units:
Showroom 1.2, te huur
De etalage van 11,5 meter is volledig opgetrokken uit glas. De overhangende kraag is een opvallend & functioneel onderdeel van het ontwerp. De spiegelende binnenzijde van de kraag zorgt voor extra daglicht en attentiewaarde op de 1e verdieping. Deze ruimte bestaat uit 2 gelijke lagen van 192 m2. De begane grond en de verdieping zijn sterk met elkaar verbonden door de ruime trap en het daglicht dat via de dakopbouw doordringt tot de benedenverdieping. Deze showroom is samen te voegen met de achtergelegen bedrijfsunit 1.3.

Bedrijfsunits 1.3, te koop
Bedrijfsunit 1.3 heeft een begane grond van 180 m² en een verdiepingsvloer van 180 m². De unit heeft 2 eigen parkeerplaatsen direct voor de deur.
Alle units beschikken over een glazen entreedeur en een geïsoleerde overheaddeur. Op verzoek is de overheaddeur te vervangen voor een glazen pui zodat er meer daglicht binnenkomt.

De verdieping is te bereiken via de meegeleverde trap en beschikt over een ruim raamkozijn met draai-/kiepraam. Deze units zijn geschikt voor bedrijven die behoefte hebben aan een combinatie van diverse functies. Te denken valt aan opslagruimte en kantoor, maar ook aan showroom en productieruimte.

• De vermelde afmetingen zijn circa en op basis van bruto vloeroppervlak
• De koopprijzen zijn per vrij op naam, exclusief BTW en exclusief servicekosten
• De prijzen zijn op basis van casco oplevering, afbouwmogelijkheden op aanvraag
• De huurprijzen zijn per maand, exclusief BTW en servicekosten

Huurtermijn
In overleg.

Start bouw
In overleg, kan op korte termijn

Servicekosten
De servicekosten bedragen ca. € 5,50 per m2 per jaar. Dit kan fluctueren n.a.v. besluiten genomen door de Vereniging van Eigenaren. De bijdrage wordt gebruikt voor het algemeen onderhoud waaronder glas- en gevelreiniging, groen, hekwerk, camerabeveiliging en algemene verlichting.

Reclamevoering
Ieder pand heeft een reclamebord van 90 x 90 cm naast de loopdeur. Het toegestaan folie met reclame-uitingen op het raam te plakken.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen dan wel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Van Leeuwen Makelaardij niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

In collegiale samenwerking met Goud Bedrijfshuisvesting B.V.

Overdracht

Vraagprijs: 
€ 4.000 per maand
Status:
Verhuurd
Aanvaarding:
VVE Bijdrage:
165 per maand,
Erfpachtsom:

Bouw & Indeling

Soort Aanbod:
Bedrijfsruimte
Bouwjaar:
2019
Vloer Oppervlakte:
0 m2
Perceel:
0 m2
Totaal Aantal Kamers:
0
Aantal Slaapkamers:
0
Aantal Badkamers:
0
Garage:
Berging:

Energie & Verwarming

Verwarming: 
Soort C.V. Ketel: 
Energielabel:

Buitenruimte

Tuin(en):
Ligging Tuin: 
Afmetingen Tuin:

Deel deze woning

Neem contact met ons op

Vergelijk Advertenties