Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.000.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Hoofdweg 10 B – Capelle aan den IJssel

€ 1.000 per maand exclusief BTW

Nu te huur!
Representatief bedrijfsobject bestaande uit circa 125 m2 kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping aan de Hoofdweg 10B te Capelle aan den IJssel. De kantoorruimte beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen. Op het terrein zijn voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig.

Ligging
Het object is gelegen direct langs de Hoofdweg nabij de op- en afritten van de Rijksweg A-20 (Rotterdam-Gouda-Utrecht). Vanaf de Hoofdweg is er een directe (bus)verbinding naar station Rotterdam Alexander en treinstation Capelle Schollevaar ligt op ca. 10 minuten loopafstand.

Indeling 1e verdieping : Circa 125 m² kantoorruimte

Voorzieningen
• Eigen (afsluitbare) entree op de begane grond;
• Trapopgang naar de kantoorverdieping;
• Intercom;
• Systeemplafonds met geïntegreerde verlichting;
• Verwarming middels Cv-installatie;
• Te openen ramen;
• Afgewerkte wanden;
• Vloerbedekking;
• Kabelgoten;
• Toiletruimte;
• Keuken voorzien van fornuis, afzuigkap & combimagnetron;
• Gedeeltelijke kantoortuin en twee aparte vergader-/kantoorkamers.

In het gehuurde is airconditioning aanwezig. Deze is geplaatst door de vorige huurder en mag gebruikt worden door een nieuwe huurder. Verhuurder draagt geen verantwoordelijkheid voor het functioneren of voor het onderhoud van deze voorziening.

Huurprijs De huurprijs bedraagt € 1.000,= per maand excl. BTW en servicekosten.

Huurtermijn
De minimale huurtermijn is 3 jaar met 3 optiejaren.

Opleveringsdatum
Per 1 juni 2020 beschikbaar.

Voorschot servicekosten
Het voorschot op de servicekosten bedraagt € 20,= per maand exclusief BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Overdracht

Vraagprijs: 
€ 1.000 per maand exclusief BTW
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
In overleg
VVE Bijdrage:
Erfpachtsom:

Bouw & Indeling

Soort Aanbod:
Kantoorruimte
Bouwjaar:
1999
Vloer Oppervlakte:
125 m2
Perceel:
m2
Totaal Aantal Kamers:
3
Aantal Slaapkamers:
0
Aantal Badkamers:
0
Garage:
Berging:

Energie & Verwarming

Verwarming: 
Middels c.v.-ketel
Soort C.V. Ketel: 
Energielabel:

Buitenruimte

Tuin(en):
Ligging Tuin: 
Afmetingen Tuin:

Deel deze woning

Neem contact met ons op

Vergelijk Advertenties