Geavanceerd Zoeken
Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.500.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Uw Huis Verkopen?

Uw huis verkopen is een grote stap waarbij veel komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan het bepalen van een realistische waarde voor de woning, het gereedmaken van de woning voor verkoop en de professionele presentatie van de woning bij alle beschikbare verkoopkanalen.

Van Leeuwen Makelaardij begeleidt al ruim 30 jaar huizenverkopers in het gehele proces van waardebepaling tot de uiteindelijke verkoop en overdracht van de woning. Samen met u bepalen wij de strategie die het beste past bij u en uw huis. Iedere woning is uniek en iedere verkoper is uniek, dus maatwerk is altijd de sleutel tot succes!

Vrijblijvende Waardebepaling & Advies

De verkoop van uw woning begint bij het vrijblijvend bepalen van de waarde en advies omtrent de huidige status van het huis.

Eén van onze professionele makelaars komt graag bij u op bezoek om samen met u alle mogelijkheden voor de verkoop van uw huis door te spreken. Dit is uiteraard ook een mooie gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met Van Leeuwen Makelaardij en antwoord te krijgen op al uw mogelijke vragen over de verkoop van uw huis.

Deze afspraak geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. U krijgt ruim de gelegenheid om te bepalen of van Leeuwen Makelaardij de beste partner is voor de verkoop van uw huis.

Wat u kunt verwachten van deze vrijblijvende afspraak:

 • De opname van uw woning
 • Een indicatie van de huidige marktwaarde
 • Het samen met u vaststellen van de mogelijke vraagprijs
 • Het bepalen van de best mogelijke verkoopstrategie voor uw specifieke situatie
 • Inzicht in de te maken verkoopkosten en onze courtage

Maak nu eenvoudig een vrijblijvende afspraak.

Een Eerlijke en Realistische Verkoopprijs

Ons doel is om altijd een deskundig, eerlijk en realistisch advies naar onze klanten uit te brengen. Het is gemakkelijk om u als makelaar gouden bergen te beloven, maar uiteindelijk heeft u helemaal niets aan een té hoge verkoopprijs wanneer dit kopers afschrikt.

Verkoopstrategie Op Maat

Iedere woning en iedere woningverkoper is volledig uniek, daarom zal ook de strategie voor de verkoop van uw woning volledig op maat voor u worden verzorgd. Onze deskundige makelaars hebben naast hun enorme kennis van de huizenmarkt ook zeer veel ervaring op het gebied van (online-) marketing en promotie.

In overleg met u, en in samenwerking met onze professionele partners, stellen we zo de ideale verkoopstrategie voor uw woning samen.

 • Huis Verkopen - Van Leeuwen Makelaardij

  -

  Hoogtefoto’s, Virtuele Tour & Plattegronden

Professionele Fotografie

Voor de presentatie van uw huis verzorgd onze partner AV2 de professionele fotografie, digitale plattegronden, een virtuele tour (360 graden) en hoogte foto’s met drones.

AV2 dé WoningCoaches presenteert woningen optimaal, zodat te koop staande huizen sneller en tegen de beste prijs worden verkocht.

 • Verkoop uw huis sneller doormiddel van onze online marketing campagnes

  -

  Promotie op Funda, Facebook, Twitter, enz

(Online) Marketing & Promotie

Goede promotie van uw woning is cruciaal!

Wij verzorgen een zeer uitgebreide online marketingcampagne zodat uw woning wekelijks bij duizenden potentiële kopers onder de aandacht wordt gebracht.

Uw Huis Verkopen op Funda
 • Verkoopstyling Woning zorgt voor snellere verkoop van uw huis

  -

  Betere foto’s, meer bezichtigingen, snellere verkoop!

Verkoopstyling Woning

Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de potentiële kopers niet door uw persoonlijke spullen “heen kan kijken”.

De woningcoaches zijn gespecialiseerd in het stylen van huizen speciaal voor de verkoop. Dat betekent: betere foto’s, meer bezichtigingen en snellere verkoop!

 • NVM open huizen dag

  -

  NVM Open Huizen Dag

Open Huizen Dag

Ieder halfjaar wordt er via de NVM een landelijke Open Huizen Dag georganiseerd.

U als verkoper wordt in de gelegenheid gesteld om hieraan mee te doen en Van Leeuwen Makelaardij helpt u om hier een zeer succesvolle dag van te maken.

Bezichtigingen & Biedingen

Foto’s, plattegronden en filmpjes zijn natuurlijk ideaal om potentiële kopers een zo goed mogelijk beeld van uw huis te geven. Maar uiteindelijk wordt je pas echt verliefd op je droomhuis als je er door heen kunt lopen en de sfeer kunt proeven.

Onze ervaren makelaars begeleiden de bezichtigingen en bieden potentiële kopers de mogelijkheid om direct al hun vragen over uw huis beantwoord te krijgen. Wanneer er interesse is voor uw huis laten wij u dit direct weten. Na de bezichtiging houden we u continu op de hoogte van verdere ontwikkelingen rondom de mogelijke verkoop van uw huis.

Brengt de geïnteresseerde een bod uit? Fantastisch! Dan brengen wij u uiteraard direct op de hoogte en gaan we namens u de onderhandeling aan met de geïnteresseerde partij.

Onderhandeling & Overdracht

Bij de onderhandeling over de verkoop van een huis is het doel altijd dat er uiteindelijk twee winnaars zijn. De verkopers ontvangen een goede prijs voor het huis, en de kopers hebben hun droomhuis voor de prijs die ze er voor over hebben.

Gedurende de onderhandelingen over de verkoop van uw huis begeleiden wij u continu en komen we steeds gezamenlijk tot de beste volgende stap in de onderhandeling.

Na een succesvolle onderhandeling over uw huis is er overeenstemming bereikt over de prijs, datum van oplevering en eventuele voorwaarden. Hierna stellen wij voor u zorgvuldig de koopovereenkomst op waarin alle afspraken worden vastgelegd.

We zorgen dat alle zaken voor een succesvolle overdracht geregeld worden en na het verlopen van de ontbindende voorwaarden is uw huis definitief verkocht!

NVM Makelaars

Klantbeoordelingen

Funda Logo
Verkoop 86%
Lokale Marktkennis 87%
Deskundigheid 87%
Service & Begeleiding 86%
Prijs / Kwaliteit 82%
Wij zijn zeer tevreden met Van Leeuwen. Op alle fronten zeer sterk in kennis en kunde. Als je in omgeving Moordrecht zit, zou ik Van Leeuwen aanraden en op zijn minst uitnodigen. Van alle makelaars die we over de vloer hadden en zelf tegen kwamen in de omgeving vind ik Van Leeuwen het prettigst.
Verkoper van Dr Abraham Kuyperstraat 30, Beoordeling: 9,8
Goede en snelle service! Korte lijntjes maken het onderhandelen makkelijk en snel. Mooie foto 's en tekst gemaakt. Met als resultaat binnen 6 weken 5 kijkers en verkocht.
Verkoper van Lijnbaan 9, Beoordeling: 9,0

Brancheverenigingen en Partners

Wij zijn er om u te helpen!
Ons team van ervaren makelaars helpt u graag bij verkoop, aankoop, taxatie en vrijblijvend advies.
Bel nu: 0180 - 313370
Wij zijn er om u te helpen!
Ons team van ervaren makelaars helpt u graag bij verkoop, aankoop, taxatie en vrijblijvend advies.
Contact Opnemen

Klanten over Van Leeuwen

In April 2016 heb ik een appartement gekocht via van Leeuwen Makelaardij en ik ben hierbij heel goed geholpen. Van Leeuwen Makelaardij is servicegericht, vriendelijk en meedenkend, waardoor de aankoop van mijn appartement soepel verliep. Ik ben in ieder geval zeer tevreden!
Nicole Bolte, Koper Appartement
Alle medewerkers zijn vlot, open en eerlijk, direct, prettig en adequaat. Bij de aankoop van ons appartement hebben we goede begeleiding gehad. Vervolgens is ons oude huis binnen een week verkocht, en zijn kosten laag in vergelijking met andere makelaars.
Simon en Conny Smithuis, Koper en Verkoper

Vergelijk Advertenties