Van LeeuwenMakelaardij
Hero afbeelding

Uw huis verkopen

Uw verkoopmakelaar in Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Gouderak, Capelle aan den IJssel, Rotterdam en omgeving.

DienstenUw Huis Verkopen?

Uw huis verkopen is een grote stap waarbij veel komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan het bepalen van een realistische waarde voor de woning, het gereedmaken van de woning voor verkoop en de professionele presentatie van de woning bij alle beschikbare verkoopkanalen.

Van Leeuwen Makelaardij begeleidt al ruim 35 jaar huizenverkopers in het gehele proces van waardebepaling tot de uiteindelijke verkoop en overdracht van de woning. Samen met u bepalen wij de strategie die het beste past bij u en uw huis. Iedere woning is uniek en iedere verkoper is uniek, dus maatwerk is altijd de sleutel tot succes!

Vrijblijvende Waardebepaling & Advies

De verkoop van uw woning begint bij het vrijblijvend bepalen van de waarde en advies omtrent de huidige status van het huis.

Eén van onze professionele makelaars komt graag bij u op bezoek om samen met u alle mogelijkheden voor de verkoop van uw huis door te spreken. Dit is uiteraard ook een mooie gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met Van Leeuwen Makelaardij en antwoord te krijgen op al uw mogelijke vragen over de verkoop van uw huis.

Deze afspraak geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. U krijgt ruim de gelegenheid om te bepalen of van Leeuwen Makelaardij de beste partner is voor de verkoop van uw huis.

Wat u kunt verwachten van deze vrijblijvende afspraak:
De opname van uw woning
Een indicatie van de huidige marktwaarde
Het samen met u vaststellen van de mogelijke vraagprijs
Het bepalen van de best mogelijke verkoopstrategie voor uw specifieke situatie
Inzicht in de te maken verkoopkosten en onze courtage

Ons doel is om altijd een deskundig, eerlijk en realistisch advies naar onze klanten uit te brengen. Het is gemakkelijk om u als makelaar gouden bergen te beloven, maar uiteindelijk heeft u helemaal niets aan een té hoge verkoopprijs wanneer dit kopers afschrikt.

Verkoopstrategie Op Maat

Iedere woning en iedere woningverkoper is volledig uniek, daarom zal ook de strategie voor de verkoop van uw woning volledig op maat voor u worden verzorgd. Onze deskundige makelaars hebben naast hun enorme kennis van de huizenmarkt ook zeer veel ervaring op het gebied van (online-) marketing en promotie.

In overleg met u, en in samenwerking met onze professionele partners, stellen we zo de ideale verkoopstrategie voor uw woning samen.

Professionele Fotografie

Professionele Fotografie

Voor de presentatie van uw huis verzorgd onze partner Boykeys de professionele fotografie, digitale plattegronden, een virtuele tour (360 graden) en hoogte foto’s met drones.

Boykeys presenteert woningen optimaal, zodat te koop staande huizen sneller en tegen de beste prijs worden verkocht.

Online marketing en Promotie

(Online) Marketing & Promotie

Goede promotie van uw woning is cruciaal!

Wij verzorgen een zeer uitgebreide online marketingcampagne zodat uw woning wekelijks bij duizenden potentiële kopers onder de aandacht wordt gebracht.

Verkoopstyling Woning

Verkoopstyling Woning

Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de potentiële kopers niet door uw persoonlijke spullen “heen kan kijken”.

De woningcoaches zijn gespecialiseerd in het stylen van huizen speciaal voor de verkoop. Dat betekent: betere foto’s, meer bezichtigingen en snellere verkoop!

Bezichtigingen & Biedingen

Foto’s, plattegronden en filmpjes zijn natuurlijk ideaal om potentiële kopers een zo goed mogelijk beeld van uw huis te geven. Maar uiteindelijk wordt je pas echt verliefd op je droomhuis als je er door heen kunt lopen en de sfeer kunt proeven.

Onze ervaren makelaars begeleiden de bezichtigingen en bieden potentiële kopers de mogelijkheid om direct al hun vragen over uw huis beantwoord te krijgen. Wanneer er interesse is voor uw huis laten wij u dit direct weten. Na de bezichtiging houden we u continu op de hoogte van verdere ontwikkelingen rondom de mogelijke verkoop van uw huis.

Brengt de geïnteresseerde een bod uit? Fantastisch! Dan brengen wij u uiteraard direct op de hoogte en gaan we namens u de onderhandeling aan met de geïnteresseerde partij.

Onderhandeling & Overdracht

Bij de onderhandeling over de verkoop van een huis is het doel altijd dat er uiteindelijk twee winnaars zijn. De verkopers ontvangen een goede prijs voor het huis, en de kopers hebben hun droomhuis voor de prijs die ze er voor over hebben.

Gedurende de onderhandelingen over de verkoop van uw huis begeleiden wij u continu en komen we steeds gezamenlijk tot de beste volgende stap in de onderhandeling.

Na een succesvolle onderhandeling over uw huis is er overeenstemming bereikt over de prijs, datum van oplevering en eventuele voorwaarden. Hierna stellen wij voor u zorgvuldig de koopovereenkomst op waarin alle afspraken worden vastgelegd.

We zorgen dat alle zaken voor een succesvolle overdracht geregeld worden en na het verlopen van de ontbindende voorwaarden is uw huis definitief verkocht!

Wij zijn er om u te helpen!

Ons team van ervaren makelaars helpt u graag bij verkoop, aankoop, taxatie en vrijblijvend advies.
Contact opnemen

Brancheverenigingen en Partners

Van Leeuwen Makelaardij partner
Van Leeuwen Makelaardij partner
Van Leeuwen Makelaardij partner
Van Leeuwen Makelaardij partner
Van Leeuwen Makelaardij partner
Van Leeuwen Makelaardij partner
Van Leeuwen Makelaardij partner
Van Leeuwen Makelaardij partner
Van Leeuwen Makelaardij partner
Van Leeuwen Makelaardij partner
Van Leeuwen Makelaardij partner
Van Leeuwen Makelaardij partner
Van Leeuwen Makelaardij partner
Van Leeuwen Makelaardij partner
Van Leeuwen Makelaardij partner
Van Leeuwen Makelaardij partner

Van Leeuwen Makelaardij

Al ruim 35 jaar een begrip in Nieuwerkerk aan den IJssel, sinds 1997 hebben wij ook een kantoor in Moordrecht. Wij staan voor een klantgerichte manier van werken, die zicht kenmerkt door een goede communicatie en een brede expertise.

Nieuwerkerk aan den IJssel

Kerklaan 38b, 2912 CK Nieuwerkerk aan den IJssel
0180 - 313370
info@vanleeuwenmak.nl
KVK: 29041543
BTW: NL 8031.00.978.B.01

Moordrecht

De Smidse 36, 2841 XW Moordrecht
0182 – 370774
info@vanleeuwenmak.nl
KVK: 70818762
BTW: NL 8584.71.735.B.01

© 2021 Van Leeuwen Makelaardij. Alle rechten voorbehouden.