Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 2.500.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

JE KUNT STOPPEN

MET ZOEKEN.

We hebben de ideale werkruimte voor jouw (startende) bedrijf
of uit de hand gelopen hobby al voor je gevonden!

GLOEDNIEUW.

onlangs opgeleverd

LAAGGEPRIJSD.

vanaf € 300,- p/m

IDEALE LIGGING.

perfect bereikbaar

KONING WILLEM-ALEXANDERLAAN

U•NIT ZEVENHUIZEN

In het Bedrijfskwartier van de nieuwbouwwijk Koningskwartier in Zevenhuizen zijn onlangs een groot aantal gloednieuwe, luxe afgewerkte, bedrijfspanden en hobby-/garage ruimtes opgeleverd. Al deze panden zijn sinds kort beschikbaar voor de verhuur. De ideale plek voor jouw (beginnende)bedrijf of uit de hand gelopen hobby!

Alle bedrijfspanden zijn uitgevoerd met een overheaddeur van 4,10 meter hoog en een loopdeur aan de voorzijde van het pand. Daarbij heeft iedere unit een eigen oprit met twee parkeerplaatsen. De bedrijfspanden worden tevens uitgevoerd met een verdieping. Alle bedrijfspanden beschikken over een warmtepomp en vloerverwarming. De duurzame variant is uitgevoerd met zonnepanelen op het zadeldak.
De hobby-/garage ruimtes beschikken tevens over een professionele elektrische roldeur, zijn uitstekend geïsoleerd en strak afgewerkt. Ook ideaal voor ZZP’ers.

Midden in de randstad maar zonder de files. 5 minuten van de A20 en de A12, exact tussen Rotterdam, Den Haag en Utrecht in.

Of bel snel even met ons kantoor voor meer informatie.

0180 – 313370

KIES JOUW LUXE- WERK OF HOBBYRUIMTE

Kies uit 3 verschillende uitvoeringen, van luxe bedrijfspand tot professionele hobbyruimte.

MIDDEN IN DE RANDSTAD, VLAKBIJ DE SNELWEG

SUPER GUNSTIGE LIGGING

De plaats Zevenhuizen in de Gemeente Zuidplas ligt super centraal en is zeer goed bereikbaar via de snelwegen A20 en A12. Zo bent u binnen 5 minuten in Rotterdam, 20 minuten in Den Haag en 25 minuten in Utrecht.

Zevenhuizen zelf is een snelgroeiende plaats waar de afgelopen jaren duizenden nieuwbouwwoningen bij zijn gebouwd en er voor de komende jaren ook nog veel uitbreiding op de planning staat.

Kortom, een prachtige locatie voor de slimme ondernemer of de fanatieke hobbyist.

MEER WETEN? BEL 0180 - 313370

OF VRAAG HIERONDER EENVOUDIG EEN BEZICHTIGING AAN

BEZICHTIGING AANVRAGEN

Stuur ons een bericht via het onderstaande formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden of een bezichtiging in te plannen.

Vergelijk Advertenties