Uw zoekresultaten

Nieuwe Website Van Leeuwen Makelaardij

Geplaatst door Van Leeuwen Makelaardij op 1 november 2016
| 0

Met heel veel plezier presenteren wij u de geheel nieuwe website van Van Leeuwen Makelaardij. De oude website was inmiddels ruim 8 jaar oud, dus het was hoog tijd voor een stap in de toekomst!

Zoals op vrijwel alle gebieden in het leven worden ook op de woningmarkt online prestaties steeds belangrijker. De afgelopen maanden hebben wij hierin bij Van Leeuwen Makelaardij een enorme slag geslagen. De nieuwe website is daar natuurlijk een duidelijk voorbeeld van, maar denk hierbij ook aan onze aanwezigheid op sociale media (facebook, twitter) en de inzet van diverse online advertentieplatformen. Allemaal met als doel om u als koper of verkoper zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Klaar voor de toekomst van de woningmarkt

Onze nieuwe website is gebouwd volgens de nieuwste standaarden en met de nieuwste technieken. Hij is met recht klaar voor de toekomst, hierdoor kunnen we direct inspelen op nieuwe ontwikkeling op de woningmarkt. Wat voor u betekend dat uw huis beter (en meer) gevonden zal worden door potentiële kopers. Daarnaast is het vinden van uw nieuwe droomhuis nog nooit zo gemakkelijk geweest.

100% Flexibel

Natuurlijke is het een absolute must voor een nieuwe website om perfect te functioneren op alle verschillende soorten apparaten. Ruim 40% van de bezoekers van onze website bekijken de site via hun mobiele telefoon en dat zal in de toekomst waarschijnlijk alleen maar meer worden. De nieuwe site is zo ontwikkeld dat hij op ieder denkbaar apparaat met ieder schermformaat perfect te gebruiken is. U kunt bijvoorbeeld vanaf uw mobiele telefoon met 1 druk op de knop direct contact opnemen met een van onze medewerkers. Zonder ook maar een telefoonnummer in te hoeven toetsten!

Sociale Media als verkoop- en marketing kanaal

Natuurlijk zijn websites als Funda erg belangrijk voor de presentatie van uw huis. Maar naast deze standaard kanalen worden er tegenwoordig steeds meer potentiële huizenkopers rechtstreeks via social media bereikt. De kracht van bijvoorbeeld Facebook, Twitter maar ook Instagram is dat uw huis rechtstreeks getoond kan worden aan duizenden huizenzoekers die uw woning via traditionele kanalen wellicht niet gevonden zouden hebben. Van Leeuwen Makelaardij zet hoog in op deze vormen van online marketing en we hebben dit dan ook een belangrijk onderdeel van de nieuwe website laten maken.

Een voorbeeld uit de praktijk:

facebook-social

Continu in Ontwikkeling

Ondanks dat we heel erg blij zijn met onze nieuwe website gaan we nu niet stilzitten. We zorgen dat de website continu in ontwikkeling blijft zodat we altijd inspelen op de mogelijkheden van de toekomst.

Dus, houd onze site in de gaten en blijf eenvoudig op de hoogte door onze facebook pagina te volgen.