Uw zoekresultaten

Maalderij 1 – Nieuwerkerk a/d IJssel

€ 42.900 /jaar

TE HUUR
Maalderij 1 te Nieuwerkerk a/d IJssel

Vrijstaand bedrijfspand van ca. 640 m2 BVO ingedeeld in twee aparte hallen van 385 m2 en 255 m2. De hallen zijn uitgerust met een overheaddeur. Het bedrijventerrein ligt met de achterzijde aan de Rijksweg Rotterdam-Gouda, de hoofdweg voor verbindt het terrein met het Capelse bedrijventerrein, Nesselande en Rotterdam.

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Nieuwerkerk a/d IJssel, sectie A, nummer 7404, groot 54 are 84 centiare

Voorzieningen:
De hal is uitgevoerd met een onderheide betonnen vloer, maximale belasting 2000kg/m2.
Toilet, verlichting en krachtstroom aanwezig. Meterkast.
Het terrein is afsluitbaar.

Huurprijs:
385 m2 BVO € 26.000,- per jaar excl. BTW
255 m2 BVO € 16.900,- per jaar excl. BTW
Huurperiode vanaf 3 jaar

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen dan wel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Van Leeuwen Makelaardij niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Overdracht

Vraagprijs: 
€ 42.900 /jaar
Status:
Aanvaarding:
In overleg
VVE Bijdrage:
Erfpachtsom:

Bouw & Indeling

Soort Aanbod:
Bedrijfsruimte
Bouwjaar:
1995
Vloer Oppervlakte:
640 m2
Perceel:
m2
Totaal Aantal Kamers:
Aantal Slaapkamers:
Aantal Badkamers:
Garage:
Berging:

Energie & Verwarming

Verwarming: 
Soort C.V. Ketel: 
Energielabel:

Buitenruimte

Tuin(en):
Ligging Tuin: 
Afmetingen Tuin:

Deel deze woning

Neem contact met ons op